Coroana de zirconiu

Coroana de zirconiu-tehnologie

Coroana integral-ceramica “tehnica viitorului in stomatologie”

Medicina este unul din domeniile care a progresat cel mai mult in ultimii ani, acest lucru este valabil si in cazul stomatologiei. In prezent, majoritatea cabinetelor stomatologice ofera o gama variata de tratamente menite sa „salveze” o dantura deficitara, atunci cand este nevoie, dar si sa imbuntateasca sau sa schimbe radical aspectul estetic al dintilor. Daca din diferite motive nu-ti plac dintti tai sau daca starea lor este precara, specialistii de la CITY DENT au o solutie pentru ambele probleme, „coroana zirconiu`”.

Folosirea ceramicii in tehnologia moderna a devenit indispensabila. Traditional coroanele erau realizate din “metal” sau dintr-un “metal” cu portelan pentru a semna cat mai mult cu dintele natural. Insa, concluzia ultimilor cercetari din domeniul stomatologic este ca, in cavitatea bucala ideal ar fi sa nu existe niciun fel de “metal”. In trecut organismul suporta mai usor influentele mediului. Factorii favorizanti prezenti in procent mult mai mare din natura (poluarea generala) impreuna cu metalul din lucrarile protetice se pot adauga ca factor de risc in manifestarea unor reactii alergice cum ar fi: dureri de cap, oboseala, apatie, gust metalic in cavitatea bucala pana la reactii ale pielii si a mucoasei. Aceste aspecte conduc spre o “boala a civilizatiei”!

Conform specialistilor, coroana ceramica dentara este in mod sigur singura biocompatibila cu organismul, iar sanatatea pacientului nu va fi afectata de reactii alergice. In stomatologie reconstituirile integral-ceramice au devenit o alternativa perfecta in locul celor metalo-ceramice, ceramica-integral putand creste considerabil calitatea vietii pacientilor.

Nu se observa diferenta!

Coroanele integral ceramice se pot pune oricand, indiferent de starea dintelui (carie mare, perete rupt, etc ). Ele pot fi folosite si pentru a schimba fizionomia unei persoane. Dintii devin foarte albi si astfel aspectul estectic este imbunatatit radical. In plus, spre deosebire de coroanele metalo-ceramice cu diverse probleme de estetica (marginea metalica expusa, retractii gingivale accelerate etc), coroanele integral-ceramice prezinta forma aproape perfecta de tratament aceperind toate probleme ridicate de o lucrare care contine si metal. In majoritatea cazurilor este aproape imposibil pentru cineva sa deosebeasca coroana integral-ceramica de un dinte natural. Estetica in aceste cazuri este cu adevarat uimitoare. „Folosind coroana integral-ceramica se asigura reconstituirea la cel mai inalt nivel medical fara vreo diferenta vizibila fata de structura naturala a dintelui si cu o longevitate lipsita de riscuri majore. Cavitatea bucala a ta trebuie sa fie sanatoasa indiferent de varsta pe care o ai, iar stabilitatea unei lucrari trebuie sa asigure unui pacient incredere si siguranta !